Over ons

Wij zijn While1 Software

While1 Software, opgericht in 2014 in Roemenië, is een SaaS-ontwikkelingsbedrijf met een holistische kijk op de behoeften van bedrijven, gebaseerd op een uitgebreide kennis van e-commerce-ecosystemen en VoIP-omgeving. Wij helpen bedrijven om te voldoen aan de huidige, slimme klantverwachtingen via onze geautomatiseerde backendplatformen, While1 Shop en While1 Voice. Wat u ook online verkoopt, wij helpen u het nog beter te verkopen. Ongeacht uw communicatiebehoeften, wij helpen u om uw wereldwijde gesprekken gemakkelijk te beheren.

Onze achtergrond

Gespecialiseerd in softwareontwikkeling met een DevOps-benadering, ondersteund door een diepgaand begrip van de e-commerce-omgeving. While1 Software is begonnen met het aanpakken van online zakelijke behoeften door op de eerste plaats resultaten voor zichzelf te leveren, aangezien de oprichters van het bedrijf begonnen als e-commerce-ondernemers, die verschillende succesvolle online winkels lieten groeien en hebben onderhouden. Zo begonnen we te begrijpen dat je door een robuust en veelzijdig backendsysteem de concurrentie een stap voorblijft in het spel.

De voortdurende extra stap

Door voortdurend te testen en te verbeteren, werden onze topproducten volwassen en flexibele oplossingen zodat onze klanten ook hun zakelijke productiviteit konden verhogen. Het While1 Shop-platform heeft onze klanten geholpen om indrukwekkende resultaten en daarmee hun erkenning te behalen binnen de branche, waardoor ze een veelvuldig bekroond e-commercebedrijf zijn geworden. We streven ernaar om samen met onze klanten elke dag te groeien, terwijl we openstaan voor feedback en volledig kunnen voldoen aan de vereisten die passen bij de zakelijke realiteit van onze klant.

Wat we leveren

Ons multidisciplinaire team heeft een brede ervaring in softwareontwikkeling en kan verschillende aanvullende diensten leveren voor een volledige ondersteuning: Intelligente integratie door derden, gespecialiseerd advies, cloudhosting, e-mailmarketing, projectbeheer, ontwikkeling op maat en op aanvraag, replatforming, noodherstel plannen voor bedrijfscontinuïteit op maat en vele andere. Klantondersteuning en voortdurende updates vormen de basis van onze dienstverlening en zorgen voor de continuïteit en robuustheid van onze betrouwbare platforms, zodat ze nooit verouderd raken. We bouwen en onderhouden langdurige relaties met onze klanten dat zich uit in een diversiteit aan actieve onderhoudsprojecten.